Ajankohtaista

Tarusto Kustannus Oy osti Karisto Oy:n liiketoiminnan

28.09.2016 12:25

 

Tarusto Kustannus Oy ja Karisto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Tarusto Kustannus Oy ostaa Karisto Oy:n liiketoiminnan. Samanaikaisesti Olga ja Vilho Linnamon Säätiö ja Simo Moisio ovat tulleet Tarusto Kustannus Oy:n vähemmistöosakkaiksi. Tarusto Kustannus Oy:n pääomistajana ja toimitusjohtajana on Mika Kotilainen. Mika Kotilainen ja Olga ja Vilho Linnamon Säätiön hallituksen puheenjohtaja Simo Moisio ovat molemmat aiemmin toimineet Karisto Oy:n toimitusjohtajina ja näin tuntevat yhtiön ja sen liiketoiminnan erittäin hyvin.

Kariston kustannusliike jatkaa normaalisti toimintaansa Karisto Oy:n nimellä. Henkilöstö siirtyy liiketoimintakaupassa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös Paroistentiellä olevissa toimitiloissa toiminta jatkuu. Karisto julkaisee vuosittain noin 100 uutuuskirjaa.

”Haluamme kiittää myyjiä tästä mahdollisuudesta päästä jatkamaan 116-vuotiaan Karisto Oy:n liiketoimintaa. Yhtiöllä on erittäin vahvat perinteet sekä pitkä historia, loistavia kirjailijoita ja  osaava henkilökunta. Tämä on hieno tilaisuus meille uusille omistajille” – toteaa toimitusjohtaja Kotilainen.

”Tarusto Kustannus Oy ja sen uutena osakkaana Olga ja Vilho Linnamon Säätiö on juuri sellainen ostaja, jollaista Karisto Oy:lle toivoimmekin. Meille myyjille oli hyvin tärkeää, että kustannusliikkeen liiketoiminta siirtyy osaaviin käsiin ja jatkossa keskitymme kiinteistöyhtiön  kehittämiseen ja vuokraustoimintaan ” – Kultakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka  Ruohola toteaa.

 

Lisätietoa asiasta antavat:

Mika Kotilainen, Tarusto Kustannus Oy, puh. 0500 - 726 698                  
Simo Moisio, Olga ja Vilho Linnamon Säätiö, puh. 050 – 2881                         
Ilkka Ruohola, Kultakeskus Oy, puh. 0500 - 494 257                   

« Takaisin
Karisto_facebook