Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Robert Goolrick

LUOTETTAVA VAIMO (LUPAUS-SARJA)
Lupaus-sarja

Omaperäinen murhaballadi 1900-luvun alun Amerikasta

Pikkukaupungin pohatta, varakas Ralph Truitt hakee lehti-ilmoituksella luotettavaa, vaatimatonta vaimoihmistä – puhtaasti käytännön syistä, sillä rakkauden suhteen hänellä ei enää tässä iässä ole odotuksia. Nuori ja kaunis Catherine Land vastaa ilmoitukseen ja saapuu junalla lumimyrskyn keskellä – laukussaan arsenikkipullo ja mielessään miehen miljoonat. Mutta ennen kuin sopiva tilaisuus koittaa, herra Truittista paljastuu puolia, jotka vaikuttavat petolliseen naiseen äärimmäisen hämmentävällä tavalla.

Alkuteoksen kustantaja kehuu romaania kustantajan unelmaksi – kirjallisen laadun ja kaupallisen kiinnostavuuden optimaaliseksi yhdistelmäksi. Teoksen kieli on ilmaisuvoimaista ja kaunista, sen moraalinen syvyys ja puitteet lumipyryineen kuin venäläisistä klassikoista, mutta juonen intensiivisyys ja jännityksen luominen modernin rikos- tai kauhuromaanin veroista. Luotettava vaimo on laadukas melodraama petoksesta ja ahneudesta, pohjattomasta yksinäisyydestä ja rakkauden kaipuusta, mutta myös anteeksiannosta ja nöyrtymisestä.

Romaani on ollut huikea arvostelu- ja myyntimenestys. Se nousi New York Timesin bestseller-listan ykköseksi. Kirjan käännösoikeudet on myyty 15 maahan.

Robert Goolrick asuu Virginiassa.

Lupaus-sarjassa julkaistaan ansiokkaita ulkomaisia esikoisromaaneja.

Alkuteos:A Realiable Wife
Suomentaja:Leena Perttula
Sivumäärä331
Painosnumero:1
ISBN:978-951-23-5197-8
Ilmestymisaika:1/2011

Takaisin

Karisto_facebook