Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Julia Savtchenko

SALAINEN SIENIKIRJA
Professori Funguksen kadonneet muistiinpanot

Erilainen sienikirja avaa lumoavia maailmoja

Professori Cornelius Funguksen kadonneiksi luulleet muistiinpanot näkevät viimeinkin päivänvalon! Tämä kuulu tutkija teki elämäntyönsä merkillisiä sieniä etsien ja onnistuikin todistettavasti löytämään 15 aiemmin tuntematonta luontokappaletta, jotka esitellään Salaisen sienikirjan sivuilla. Joukossa on mm. Lillipoliseitikki, joka paljastuu lähemmässä tarkastelussa pienoiskaupungiksi, Hienostelija, joka kasvaa vain juhlapaikoilla, Ahdinlamppu, jota esiintyy syvänmerenhaudoissa, joihin on uponnut laiva kaksoset kyydissään, ja Polkukynsikäs, joka ilmestyy näyttämään eksyneelle oikeaa tietä.

Mitä kaikkea voikaan löytää, kun pitää silmänsä auki! Mielikuvitusta kutkuttava lasten fiktiivinen tietokirja innostaa avarakatseiseen luontoretkeilyyn. Hauska teksti vie lukijan salatun tiedon lähteille, ja kuvitukset vilisevät ihastuttavia yksityiskohtia. Alakoululaisille sopiva Salainen sienikirja on Julia Savtchenkon esikoisteos.

Julia Savtchenko (s. 1987) on joutsenolaissyntyinen, nykyisin Helsingissä asuva kuvittaja. Hän opiskelee Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmassa ja harrastaa intohimoisesti sieniä.

Sivumäärä32
Painosnumero:1. painos 2014
ISBN:978-951-23-5842-7
Ilmestymisaika:10/2014

Takaisin

Karisto_facebook